Djur som har förändrat världen

Vi har alla haft stunder med djur som förändrat vår värld. Snacka om mindfulness att ha en hund eller katt eller annat husdjur. Här får du full fokus och kärlek! Utöver att en hund älskar dig mer än sin mat så kan vovven faktiskt förändra mer än din tillvaro.

Om du vill läsa en otroligt inspirerande bok för barn så ska du kolla in boken om Djur som har förändrat världen. Det här är en samling om 50 berättelser som djur som har påverkat historien. Det är inte fabler utan verkliga händelser.

Djuren har på olika sätt varit modiga, annorlunda, smarta och inte sällan otroligt lojala. Det finns till exempel en berättelse om en hund som tio år efter sin husses död troget stod och väntade på honom vid tågstationen på platsen där de brukade träffas.

Här finns också berättelsen som gorillan Jambo. Jambo vaktade en lite pojke som hade ramlat ner bland gorillorna i djurparken. Pojken blev därmed inte attackerad av andra gorillor och kunde räddas från en mycket farlig situation.

Det här är en fantastisk bok för barn och vuxna som gör ett djupt intryck. Detta oavsett om du har husdjur eller inte. Det väcker till tankar om hur vår värld fungerar och hur mycket glädje och tacksamhet som finns i den.